Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

​Міст, що у Львові на вул. Городоцькій, планують відкрити у листопаді

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, шляхопровід на вул. Городоцькій планують відкрити для руху транспорту у листопаді цього року. Закінчення робіт відтермінували, оскільки під час їх проведення були виявлені проблеми технічного характеру. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Там роботи тривають. Під час виконання робіт виявили ще більші проблеми, ніж ми очікували. І Слава Богу, що ми їх виявили під час ремонту. В принципі, в листопаді цей міст буде вже відкритий для проїзду. Люди працюють, проблем ні з підрядниками, ні з фінансуванням нема», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також міський голова нагадав, що схожа ситуація була з каналізаційним колектором на вул. Стуса: з’ясувалось, що він у значно гіршому технічному стані, ніж очікувалось.

«Так само ми були шоковані, коли залізли в колектор на вулиці Стуса, який був збудований у 1985 році, і його пальцем можна було пробити. Якби ми його не замінили, не збудували новий, то була би катастрофа для міста Львова і для Сихівського району. Слава Богу, що ми це зробили у плановому режимі», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ