Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія "АВЕ Львів" досі не очистила звалище на Північній

З часів зупинки Грибовицького сміттєзвалища та сміттєвої блокади, у Львові зовсім змінилася логістика вивозу побутових відходів. Ті локації, на яких зараз накопичуються відходи, іменуються перевантажувальними станціями, проте картина не втішає, оскільки, більшість з них є переповненою.

Одне з таких сміттєзвалищ, а за документами перевантажувальна станція, розташоване на вулиці Північна, його обслуговує найбільший перевізник у Львові ТОВ "АВЕ Львів".

І міська влада, і компанія АВЕ обіцяли очистити це "звалище" ще від літа, остання дата яку озвучували львів'янам 30 листопада. Нагадаємо зараз організацією вивезення сміття займається Львівська обласна державна адміністрація, проте журналісти Гал-інфо поцікавилися, чи моніторить цю ситуацію місто.

«Кожної п'ятниці на перевантажувальну станцію, що на вулиці Північній, приїжджає інспекція, яка контролює вивіз та кількість сміття», - зазначив в коментарі в.о. директора департаменту поводження з побутовими відходами ЛМР Сергій Сало.

Як видно на свіжих фото зроблених на звалищі, ситуація не лише не покращилася з часу нашого останнього відвідування, воно вийшло за свої попередні межі.

Також, в соцмережах поширюється інформація, що ТОВ "АВЕ Львів" надає в оренду свої контейнери для сміття виробникам цукрового буряку. Відповідно до цього, вони не встигають вивозити не лише вже накопичене сміття, але й те, яке щодня звозять зі всього Львова. Не за горами зима, разом з якою приходить і негода. Дороги покриваються льодом, паливо замерзає — водіям значно важче добратися до дальніх локацій, де складають сміття. То яка станція постраждає найбільше цієї зими?

Львівське сміття: для когось бізнес, а для когось проблеми

Зазначимо, що попри всі попередні обіцянки сміттєзвалище на Північній не ліквідоване і сьогодні.

1/1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ