Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Можливості камер iPad Pro 2018

У 2020 році компанія Apple презентувала світу новий Айпад серії Pro. Він отримав чудове технічне оснащення, оновлений процесор, більше пам'яті та за характеристиками, як і за розміром, став ближче до невеликих ноутбуків. Тепер у планшеті є підтримка трекпаду, а керування за допомогою аксесуарів стало максимально зручним. Інформація про оновлення iPad Pro зібрана та підготовлена спеціалістами інтернет-магазину Stylus.ua. 


Апгрейд процесору Apple


Більше не буде ніяких проблем зі складними, вимогливими та ресурсоємними програмами. Завдяки восьмиядерному процесору A12Z Bionic на iPad Pro можна спокійно монтувати відео, працювати в будь-яких графічних програмах, рендерити 3D моделі та багато чого ще. Додатки стабільно та рівно працюють паралельно, без збоїв і підвисань. Щоб пристрій не перегрівався від великих навантажень, оновлення торкнулись і системи охолодження.


Оновлений планшет здатний підтримувати автономну роботу до 10 годин, а заряджається значно швидше, ніж попередні моделі. Це дозволяє спокійно працювати і не перериватися в недоречний момент.


Новий дисплей — нова якість зображення


Модель Pro отримала дві діагоналі — 11 і 12,9 дюймів. Екран може похвалитися застосуванням найкращих технологій:

  1. Обидва варіанти діагоналі обладнані дисплеєм Liquid Retina. Це покращена версія вже звичного для всіх дисплею, яка має більше охоплення кольорів. З ним всі ігри, відео та будь-які зображення виглядають більш реалістичними, чіткими і дивують рівнем деталізації.
  2. Технологія ProMotion підвищує частоту оновлення дисплею до 120 Гц. Це дає максимально швидкий відгук і плавність.
  3. Технологія True Tone буде до душі художникам та дизайнерам. Разом з антибліковим покриттям вона видає реалістичні та яскраві кольори, забезпечуючи високу якість виведеного зображення.

Камери нового рівня


Всі звикли, що в планшеті камера згодиться хіба що для швидких фото документів або іншої важливої інформації. Але Apple iPad Pro 2020 зробив великий крок і в цьому напрямку. Він отримав камери рівня Про. Тепер в основному блоці знаходяться ширококутна камера на 12 Мп та зверхширококутна на 10 Мп. Доступні фото і відео 4К, двократний зум та широкі панорами. Надалі вони будуть покращуватись, але вже зараз за допомогою планшету можна робити чудові якісні фотографії та відео.


Покращена аудіосистема


Потрібен чистий звук? Студійна якість? З Айпадом Pro це стало можливим. Він оснащений п'ятьма мікрофонами високої якості. Вони здатні записувати звук з усіма дрібницями та нюансами.


Динаміки надані в кількості чотирьох штук і підлаштовують звук залежно від того, в якому положенні знаходиться пристрій. Укупі з камерою цей гаджет ідеально підходить для зйомки повноцінного відео, запису подкастів і забезпечує якісний контент як зі сторони відео, так і аудіо.


Доповнена реальність зі сканером LiDAR


В якості ще одного нововведення iPad Pro отримав сканер LiDAR. Він знаходиться на блоці з камерами на задній панелі. Завдання сканеру полягає у замірі відстані до предмету. Працює і в приміщенні, і на відкритому повітрі з відстані до 5 метрів.


Технологія системи обробляє отримані дані з LiDAR датчиків та камер і утворює тривимірну модель. Це значно розширює можливості доповненої реальності. З такими технологіями додатки ARCit автоматично можуть розміщувати в доповненій реальності предмети й краще обробляти рухи.


Також з допомогою сканеру LiDAR додаток «Рулетка» ще точніше та простіше вимірює параметри за боковими й вертикальними направляючими. Результати вимірів можна зберігати разом зі знімком екрану.


Цікаві та корисні аксесуари


Планшет iPad Pro поєднується зі стилусами Apple Pencil другого покоління. З ним малювати та писати прямо на планшеті так само легко, як і на папері. 


Також доступна оновлена клавіатура Smart Keyboard Folio. Вона виконує і роль чохла, надійно примагнічуючись до планшету. З такою клавіатурою планшет можна зручно поставити на стіл і працювати за ним практично як за ноутбуком. До того ж з її допомогою можна заряджати планшет через роз'єм USB-C, залишаючи такий самий роз'єм безпосередньо на гаджеті вільним для підключення.


Придбати потужний новий iPad Pro 2020 можна в інтернет-магазині Stylus.ua. Тут покупець отримає професійну консультацію, знайде не лише сам девайс, але й бажані аксесуари. За бажанням можна легко оформити розстрочку прямо онлайн. Доставка проходить по всій території України кількома перевіреними поштовими службами. Для сплати доступні як готівкові, так і безготівкові способи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ