Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ми приїхали до Львова зіграти у красивий футбол, - Лоран Блан

Ми приїхали зіграти у красивий футбол, щоб у грі забути про те, що нас оточує. Про це сьогодні, 29 вересня, під час передматчевої прес-конференції заявив головний тренер «Парі Сен-Жермен» Лоран Блан, відповідаючи на запитання про те, чи буде завтрашній матч специфічним з огляду на вимушений переїзд "Шахтаря" до Львова.

«Ми приїхали сюди грати у футбол. Звичайно, є все те, що оточує цей матч, але наша головна мета – зіграти у видовищний футбол і, по-можливості, виграти. Стосовно ситуації поза матчем, - ми знаємо багато, але не знаємо всього, як і ви», - зауважив наставник парижан.

Лоран Блан поділився спогадами про Донецьк під час Євро-2012.  

«Донецьк – місто, в якому ми базувалися три роки тому, коли я був тренером збірної Франції. Чудова база, чудове міста, краса, ставлення. Тепер ми отримуємо інформацію, що місто дуже постраждало від відомих подій... Але, повторюю, наша мета – завтрашній матч. Ми побачимо, яким буде ставлення вболівальників. Ми приїхали зіграти у футбол, і, граючи у футбол, ми повинні забути про те, що нас оточує. Знаєте, таке може трапитися з будь-якою ареною, від цього ніхто не застрахований», - додав він.

Нагадаємо, що завтра, 30 вересня, на «Арені Львів» відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів, у якому донецький «Шахтар» прийматиме  французький «Парі Сен-Жермен». Початок гри о 21.45. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ