Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як нагородив переможців ветеранського турніру з фузталу імені Романа Шухевича

Голова Львівської обласної партійної організації політичної партії «Наш край» Мирослав Хом’як нагородив ФК «Дрогобич», що переміг на футзальному турнірі серед ветеранів пам’яті Романа Шухевича.
Мирослав Хом’як нагородив переможців ветеранського турніру з фузталу імені Романа Шухевича.

Традиційний ветеранський турнір відбувся у спорткомплексі «Олімпік» (ТВК «Південний») й зібрав 9 команд з різних куточків Львівщини.

Перед початком матчів відбулося урочисте відкриття турніру, на якому Мирослав Хом’як, який за сумісництвом є президентом Асоціації футзалу Львівщини АФЛ, висловив свою повагу усім учасникам, які не полишають занять спортом та своїм наочним прикладом стимулюють молодь до активного способу життя.

«Я вважаю, що такі турніри чудовий спосіб, як привернути увагу молоді до спорту, так і популяризувати нашу історію, адже цей турнір пам’яті Романа Шухевича – борця за незалежність та Героя України. Ми раді також, що розвивається ветеранський футзал – він з кожним роком стає популярнішим, а кількість команд збільшується», – сказав Мирослав Хом’як.

У групі А, де виступали п’ять команд (ФК «Дрогобич», ФК «Меркурій», ТВД, ТЕТ та «Досвід-УНСО») до півфіналів турніру пробилася команда з Дрогобича та львівський «Меркурій».
У групі Б, у якій було чотири команди (ФК «Хоросно», збірна Миколаївського району, ФК «Енергія» та ФК «Яворів»), найсильнішими виявились ФК «Хоросно» та ФК «Яворів».

Обидва півфінали, як і зрештою, фінал турніру, завершися без забитих голів. Долі цих матчів вирішувалась в серії пенальті. У першому півфіналі турніру ФК «Дрогобич» переграв ФК «Хоросно», а в другій парі ФК «Яворів» – «Меркурій» нерви виявились сильнішим у команди з Яворова.

У фіналі турніру також усе вирішувала серія пенальті – дрогобицька команда виявилась сильнішою, аніж хлопці з Яворова, і здобула перемогу в турнірі імені Романа Шухевича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ