Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На громадян Польщі склали адмінпротоколи за незаконні трофі-рейди в Карпатах

фото- пресслужба ДЕІ
фото- пресслужба ДЕІ
фото- пресслужба ДЕІ
фото- пресслужба ДЕІ
фото- пресслужба ДЕІ
фото- пресслужба ДЕІ
1/3
Вчора, 29 грудня 2021 року на території Самбірського району Львівської області працівники ДЕІ спільно із прикордонниками, лісовою охороною лісогосподарських підприємств та представниками правоохоронних органів запобігли порушенню природоохоронного законодавства під час трофі-рейдів у Карпатах власниками позашляховиків, які прибули з Польщі в складі окремих груп, зорганізованих туристичним агенством PRZYGODY4x4.PL.

Про це інформує пресслужба Держекоінспекції.

Зокрема, державні інспектори виявили факт заїзду 5 позашляховиків на територію природно-заповідного фонду до кварталу 18 Дністрянського лісництва Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс», включений до території новоствореного Національного природного парку «Королівські Бескиди», що є порушенням вимог Закону України «Про природно-заповідний фонд України».

На місці події на громадян Республіки Польща - водіїв транспортних засобів - склали протоколи за статтею 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім цього, з учасниками трофі-рейду провели роз’яснювальну роботу стосовно дотримання вимог природоохоронного законодавства під час джипінгу на території України. 

Складені протоколи скерують до Самбірського районного суду. Наразі підраховують шкоду, заподіяну територіям природно-заповідного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ