Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині конкурс мікропроектів буде відбуватись по-новому

На черговому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться 25 жовтня, депутати розглянуть Програму проведення обласного конкурсу мікропроектів з місцевого розвитку у Львівській області на 2016-2020 роки в новій редакції. Про це сьогодні, 18 жовтня, під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Це є дуже важлива  і перспективна програма. Ми її удосконалили та внесли чимало поправок. Відтепер подача заявок відбуватиметься лише в електронному варіанті в режимі он-лайн. З новою програмою  плануємо стартувати уже наприкінці  листопада і впродовж визначеного Конкурсною радою терміну зібрати пропозиції проектів. Додам, на фінансування обласних мікропроектів ми хочемо закласти близько  60 млн грн., а в майбутньому ця сума може бути збільшена», - сказав він.

Як зазначив Олександр Ганущин, експерти, які читатимуть проекти, будуть отримувати гонорари. Щодо суми, то він назвав її символічною, але вона має спонукати експертів якісно надавати оцінку проектам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ