Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На нашому боці – правда і Бог, а Господь ніколи не буває посоромленим, - митрополит Епіфаній про війну

На нашому боці – правда і Бог, а Господь ніколи не буває посоромленим. Про це йдеться у зверненні предстоятеля ПЦУ, митрополита Епіфанія.

"Перемога – найбільш бажане і очікуване для кожного з нас сьогодні. Де б хто не був – на фронті чи в тилу, у своїх будинках чи в укриттях, наодинці чи зі своїми рідними, у гарячих точках чи у безпечному місці – перемога над ворогом – це те, чого ми прагнемо найсильніше і за що багато українців вже заплатили занадто велику ціну.

Вірю: ми обов’язково здолаємо агресора. Інакше і бути не може. Бо на нашому боці – правда і Бог, а Господь ніколи не буває посоромленим. Ми у цій війні вже не одні, весь цивілізований світ нас чує, хоче чути, а значить – почує. Для перемоги в нас є все: праведна мета, сильний дух, єдність, злагода між собою, сміливість, взаємопідтримка, жертовність.

Вірю та переконаний, що Бог благословляє наш народ. Молюся за перемогу і за наших славних воїнів. Згадую полум’яні слова наших святих пращурів, які нині актуальні, як ніколи: «Мужайся, і нехай кріпиться серце твоє, і перемагай ворогів твоїх, і уповай на Господа в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь» (Требник свт. Петра Могили, 1646 р.)", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ