Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На посаду гендиректора Львівської галереї мистецтв рекомендували Тараса Возняка

Сьогодні, 7 вересня, у Києві під час засідання конкурсної комісії Міністерства культури України заслухали кандидатів на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Возницького. Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, комісія рекомендувала на цю посаду Тараса Возняка.

Водночас, як повідомляло Гал-інфо, працівники Львівської галереї мистецтв учора, 6 вересня, під час прес-конференції висловилися проти того, щоб Галереєю керувала людина, яка немає належного досвіду роботи у цій сфері.

У Галереї мистецтв натякають, що не сприймуть гендиректора зі сторони

Довідка Музейного простору

Тарас Возняк (1957 р.н.) - за спеціальністю інженер-механік технологій машинобудування, металорізальних верстатів та інструментів, випускник Львівського національного університету "Львівська політехніка". Після служби в армії працював інженером, економічним експертом, очолював Відділ міжнародних зв'язків у Львівській міській раді, був радником відділу забезпечення роботи голови Львівської ОДА, начальником відділу зовнішніх звязків та промоції регіону управління з питань гуманітарної політики. Є засновником і редактором Незалежного культурологічного журналу "Ї", займається перекладацькою роботою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ