Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На виборах до Меденицької ОТГ в бюлетень не внесли прізвище одного з кандидатів

Кандидата на голову ОТГ від “Об`єднання “Самопоміч” не внесли до бюлетеня на виборах у Меденицьку об`єднану територіальну громаду на Львівщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила ця політична сила, передає Укрінформ.

“Сьогодні, 23 грудня, в день виборів в Меденицьку об‘єднану територіальну громаду з‘ясувалось, що в бюлетнях «випадково забули» надрукувати ім‘я кандидата, підтримуваного політичною партією «Об‘єднання «Самопоміч», Степана Мазура, місцевого диякона в церкві”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спостерігачі складають акти та пишуть скаргу. Партія має намір звернутися до суду.

В інформації також вказується, що, крім випадку в Меденичах, спостерігачі від “Самопомочі” зафіксували агітаційну продукцію кандидата на голову Бібрської ОТГ Василя Марочканича, підтримуваного провладною партією БПП.

Як повідомлялося, у неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

На Львівщині, зокрема, вибори проходять в Меденицькій ОТГ (Дрогобицький район), Лопатинській та Радехівській ОТГ (Радехівський район), Бібрській ОТГ (Перемишлянський район) та Зимноводівській ОТГ (Пустомитівський район).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ