Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наглядова рада вирішила відтермінувати рішення про відставку Зураба Аласанії

Наглядова рада вирішила відтермінувати рішення про відставку Зураба Аласанії. Про це повідомили в прес-службі UA: Суспільне.

Сьогодні, 12 лютого, Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України провела позачергове засідання.

Одним з найбільш резонансних питань у порядку денному стала пропозиція переглянути попереднє рішення Наглядової ради про дострокове припинення контракту з головою правління Суспільного Зурабом Аласанією.

Раніше журналістська спільнота та представники громадськості різко засудили рішення щодо припинення контракту з головою правління з порушенням відповідних законних процедур та без належних на те підстав.

У ході голосування члени Наглядової ради вирішили відтермінувати своє рішення та залишити Зураба Аласанію виконувати обов’язки голови правління до травня 2019 року.

Мотивували таке у Наглядовій раді бажанням розвіяти сумніви громадськості щодо політичного контексту рішення про відставку Зураба Аласанії.

До запланованого порядку денного сьогодні також увійшли питання щодо фінансового плану НСТУ на 2019 рік, що був затверджений; а також щорічний загальний звіт НСТУ за 2018 рік, який Наглядова рада схвалила повністю. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ