Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нардеп від «Самопомочі» оскандалилась: "пошкодувала", що діти у львівському театрі не покалічились

Соціальна мережі Фейсбук буквально вибухнула шквалом критики в адресу народної депутатки від «Самопомочі» від округу №116 у Львові Ірини Подоляк. В приватному електронному листуванні зі своєю помічницею вона висловила жаль з приводу того, що у Національному академічному драматичному театрі ім. М. Заньковецької після концерту «Потап та діти» не покалічилися діти.

На Фейсбуці Депутати.ФотоЛікс виклали фото приватного електронного листування нардепа Ірини Подоляк із своєю помічницею, яка пояснила, що ж сталося в театрі, коли провалилися діти.

Фото - Депутати.ФотоЛікс

Фото - Депутати.ФотоЛікс

"Депутатші із Самопомочі Подоляк "чудесно", що діти впали в оркестрову яму у Львівському театрі? "Шкода, що ніхто не покалічився". А так би було, на чому піаритись?", - запитують у підписі до фото.

Повідомлення від Подоляк шокувало фейсбук-спільноту: «Чудесно. Знач все прекрасно. Шкода, що ніхто не покалічився чи не щагин…»

Оскільки далі текст повідомлення відсутній користувачі одразу зробили висновок, що слово «щагин…» - це «загинув».

Думки користувачів розділилися. Одні пишуть про те, що серед друзів Подоляк відома своїм саркастичним гумором і пояснюють ситуацію як невдалий жарт, який винесений з персонального в публічне.

Однак більшість користувачів засуджує такий «гумор» нардепа. Дехто навіть вимагає, щоб Подоляк пішла у відставку і склала депутатські повноваження, адже це неприпустимо для народного обранця.

Згодом Подоляк пояснила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, що це дійсно її повідомлення і воно було, начебто, саркастичним.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ