Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Не буде відкрито велику кількість груп у садочках, в багатьох школах не буде ремонтів, - Садовий про стосунки зі "Свободою"

Як зазначив сьогодні, 23 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий, багато робіт цього року у Львові можуть не встигнути провести, оскільки місто досі не прийняло бюджет розвитку міста. Відтак, відповідний проект ухвали буде виноситись на сесію міської ради на 26 квітня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні ми маємо кілометри не збудованих та не відремонтованих доріг, які вже можна було зробити. Цього року не буде відкрито велику кількість груп у садочках, бо ми вже втратили багато часу. В багатьох школах не відбудуться ремонти. Це факт. Бо на кінець квітня місто не має бюджету розвиту. За останні 20 років – це вперше така ситуація у Львові. Були різні прецеденти. Але в січні-лютому ми приймали бюджет розвиту і розпочинали тендерні процедури та роботи.

Ми цього року запланували закінчити 3 садочки, які є закриті. Але чи ми це встигнемо зробити? Ми багато нових вулиць, які хотіли поремонтувати, не зробимо, бо не встигнемо цього фізично. Виконавчий комітет подав усі потрібні матеріали на сесію міської ради», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий про бюджет розвитку Львова.

Додамо, що попередньо Андрій Садовий закидав депутат Львівської міської ради, у якій більшість (55 депутатів із 90) має "Свобода", зволікання з ухваленням бюджету розвитку. Натомість депутати від "Свободи" вимагали, щоб виконавчі органи підготували збалансований реалістичний бюджет розвитку, який торік був виконаний тільки на 30%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ