Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий очільник Львівської юстиції розповів про перші кроки на посаді

Новий начальник управління юстиції на Львівщині Микола Станіщук, сьогодні 21 травня, під час прес-конференції розповів про основні напрямки своєї діяльності на посаді.
Станіщук Микола Васильович

Окрім ознайомлення із колективом та налагодження комунікацій, перш за все Микола Станіщук обіцяє покращити роботу державної виконавчої служби.

«Я бачу такі напрямки, як покращення роботи державної виконавчої служби, тому що є певна кількість скарг від населення. Гадаю, що мій заступник (Юрій Сало) мені в цьому допоможе. Однонозначно, це також покращення роботи в галузі державного нотаріату, в галузі надання тих чи інших послуг, які пропонує Міністерство юстиції. Загалом, це покращення всіх тих сервісів, де Мін’юст дотичне з громадянами», - розповів Микола Станіщук.

Також у планах нового очільника Львівського управління юстиції відкриття центру, який би сприяв покращенню виконання судових рішень.

«Дивлячись, що попереду йдуть великі міста Одеса, Харків, Київ, які відкривають центри виконання судових рішень, я сподіваюся, що мені вдасться такий центр відкрити і тут, тому що Львівщина це доволі велика адміністративно-територіальна одиниця. Думаю, найближчим часом ми презентуємо такий сервісний центр у місті», - зазначив чиновник.  

Нагадаємо, що Миколу Станіщука призначили на посаду 14 травня. Він має значний досвід роботи в ГТУЮ в Івано-Франківській області, ГТУЮ у Рівненській області, ГТУЮ в Одеській області. Також працював адвокатом та арбітражним керуючим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ