Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Обшуки на шахтах Сокальського району: поліція повідомила деталі

Правоохоронці Львівщини провели обшуки на шахтах Сокальського району. Заходи проводилися за ухвалами судів. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Слідчі відділу загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області спільно зі співробітниками СБУ у Львівській області в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, 16 грудня провели обшуки на шістьох шахтах Сокальщини, а також два огляди житлових будинків керівників підприємств

Вилучено документацію щодо обліку робочого часу гірників, вирішується питання про призначення експертиз. 

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини та осіб, причетних до скоєння злочину. Санкція статті передбачає – від трьох до п'яти років обмеження волі, або позбавлення волі терміном від трьох до восьми років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, правоохоронці Львівщини задокументували факти використання праці шахтарів у особистих інтересах керівництвом шахт.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ