Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Очільника поліції Львівщини повідомили про загрозу табору Саакашвілі

Нардепи Юрій Дерев’янко та Віктор Чумак, які у цей час перебувають у Краківці, телефоном повідомили очільника поліції Львівщини про загрозу погрому табору прихильників Міхеіла Саакашліві. Табір у цей час розгорнутий біля українсько-польського кордону на КПП у Краківці.

Пряма трансляція розмови була показана на сторінці Давида Сакварелідзе на ФБ.  

Юрій Дерев’янко, зокрема, повідомив очільника поліції Львівщини, що до Краківця прибуло кілька автобусів спортивної зовнішності молодиків - без документів.  Відповідаючи на аргумент, що, мовляв, це можуть бути неприхильники Саакашвілі, нардеп сказав, що навряд. А тому ситуація така, за словами нардепа, що з одного боку люди, котрі ідеологічно мотивовані, з іншого – найняті спортсмени. Відтак, якщо дійде до сутички, то відповідальність за це понесе поліція Львівщини, яка не звертає уваги на дивне зібрання "спортсменів" без документів біля кордону.

Віктор Чумак назва молодиків такими, що мають кримінальну зовнішність і повідомив, що очільник поліції Львівщини пообіцяв вжити додаткових заходів безпеки і повідомити про ситуацію очільника нацполіції України.

На цей час автобуси з тітушками, за словами Юрій Дерев’янка, від’їхали неподалік від табору прихильників Саакашвілі. 

Нагадаємо, українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року.  Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Сам політик пообіцяв повернутися  до України 10 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ