Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено 1 хвилю конкурсу антикорупційних розслідувань “Приховані інтереси”

ГО «Антикорупційний штаб» оголосив всеукраїнський конкурс антикорупційних розслідувань “Приховані інтереси”. До участі запрошуються усі, хто працює, або прагне реалізувати себе у жанрі журналістських розслідувань і готові провести розслідування на основі Прихованих інтересів http://interes.shtab.net/.

Антикорупційний штаб популяризує використання сучасних інструментів для викриття та запобігання корупційним зловживанням. Одним з таких інструментів є Приховані Інтереси interes.shtab.net – сайт, що дозволяє швидко перевірити місцевих чиновників на наявність конфлікту інтересів за допомогою бази даних та автоматичного аналізатора документів. За лічені секунди аналізатор перевірить будь-який машинозчитувальний документ на предмет наявності депутатських фірм та допоможе провести якісне антикорупційне розслідування.

У рамках конкурсу передбачається використання Прихованих інтересів під час підготовки матеріалу. 5 найкращих матеріалів буде відібрано та нагородженого з фонду журналістських розслідувань Антикорупційного штабу, а також опубліковано на сайті Прихованих Інтересів. Загальний розмір фонду – 5 тис. грн.

Матеріали надсилайте на електронну скриньку [email protected]. Дедлайн прийому робіт – 20 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ