Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн сервіс кредитування Money24 надаю знижку 50% на всі кредити

Money24 - мікрофінансова компанія, що надає послуги онлайн кредитування на банківську карту по території всієї України.

На відміну від традиційного кредитування, коли позика оформляється в банку або офісі кредитора, Money24 працює через інтернет, без прямого контакту з клієнтом.

Завдяки інтеграції онлайн платформи для видачі позик з сервісами онлайн платежів, інтернет банкінгами та мережами терміналів, клієнти компанії можуть отримати необхідну суму грошей за допомогою банківської карти. Погашення кредиту та повернення грошових коштів також здійснюється через віддалені сервіси електронних платежів.

За своєю суттю Money24 - це напівавтоматичний сервіс кредитування, де всі процеси, що пов'язані з прийомом і обробкою заявок, протікають без участі людини. Сучасні IT технології дозволили виключити з роботи онлайн сервісу людський фактор. Участь фахівця з питань кредитування необхідна тільки у форс мажорних ситуаціях, коли у позичальника виникають проблеми чи питання.

Що таке онлайн кредитування, і що в ньому хорошого

На сьогоднішній день кредитування в онлайн режимі - це досить новий і нестандартний спосіб надання послуг фінансового характеру. Ще 5 років тому отримати кредит через інтернет було б фантастично і неможливо. Сьогодні це вже реально і зустрічається повсюдно. Процедура геніально проста. Необхідно зайти на платформу онлайн кредитування і подати заявку, при цьому потрібно вказати тільки суму і термін кредитування. Далі заповнити реєстраційну анкету та підтвердити договір кредитування. Як тільки договір буде зареєстрований, система автоматично відправить потрібну суму за вказаними в договорі реквізитами.

Особливості кредитування і вимоги

На відміну від банківського кредитування, перелік вимог до позичальника мінімальний. Отримати кредит можуть тільки повнолітні громадяни України, які мають паспорт та ідентифікаційний код. На момент оформлення позики позичальник повинен фізично бути присутнім в Україні. Перевіряється це досить просто і швидко. В ході процедури реєстрації та заповнення анкети знадобиться 3 речі: особистий мобільний телефон (для процедури верифікації та геолокації), особиста email адреса (для отримання персональної інформації) і особиста банківська картка (на неї надалі будуть відправлятися гроші).

Погасити кредит, або внести черговий платіж, можна за допомогою декількох способів, без необхідності відвідування офісу компанії кредитора. Найпопулярніший і простий варіант - провести платіж через систему інтернет банкінгу Приват24. Теж саме можна зробити за допомогою будь-якого терміналу самообслуговування в найближчому великому магазині. Якщо перші два способи не підходять, можна оплатити через касу будь-якого банку України.

Умови надання позик

  • Максимальна сума першї позики 3000 грн.
  • Максимальна сума при наступних зверненнях 20 000 грн.
  • Термін кредитування до 30 днів.
  • Ставка кредитування до 39,7% в місяць.
  • Для постійних клієнтів знижки від 30% до 60%, а також персональні промокоди.
  • Час реєстрації та оформлення до 8 хвилин.
  • Дистанційна видача і повернення грошових коштів
  • Можливість отримати кредит з поганою кредитною історією.

Ознайомитись з умовами надання онлайн кредитів можна на сторінці https://www.money24.ua/ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ