Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги iPad Pro 2022

Електроніка від Apple – потужне обладнання, яке вигідно виділяється на фоні інших виробників. Такий гаджет як iPad Pro 2022 – компактний, але надзвичайно потужний пристрій. Він відкриває вікно не тільки у світ розваг та інтернету, а також надає можливість використовувати його для роботи.

Наявність хорошої камери та сучасного графічного прискорювача робить його потужним інструментом для дизайнера. Можливий запис відео в якості 4К при швидкості 60 к/с. Інтернет-магазин Grokholsky – місце, де електроніку від Apple можна придбати за прийнятними та приємними цінами.

Надзвичайна продуктивність

Відмінності в дизайні мінімальні з попередньою моделлю, але залізо помітно потужніше. Єдина зовнішня відмінність від пристрою 2021 року полягає в наявності гравіювання на корпусі (назва моделі попереднього покоління була зроблена фарбою).

Різниця екрана також непомітна: та ж роздільна здатність та яскравість. Хоча тепер сенсорний дисплей розпізнає наближення стилуса, що є гарним приводом використовувати планшет для роботи з графікою.

Головна відмінність – процесор нового типу М2. Він швидше на 15% та має кращий графічний чип (показник графіки зріс на 40%). Продуктивність нейронного двигуна виросла на 40%, що призвело до зростання швидкодії, хоча кількість оперативної пам’яті не змінилася.

Зміни прошивки

Нескладно здогадатися, що виробник приклав руку і до зміни прошивки. Серед нових можливостей оновленої операційної системи:

  • зміна розміру вікон;
  • вирізання об’єктів з картинок та надсилання їх в месенджерах;
  • переклад тексту з відео;
  • введення рукописного тексту;
  • багатозадачність (відображення запущених додатків плиткою).

Звісно, власники попереднього покоління також можуть встановити ці оновлення, але завдяки потужності iPad Pro 2022 працювати на новій моделі зручніше.

З новим планшетом можна на цілий день забути про зарядний пристрій. Тривалість автономної роботи складає понад 10 годин (для серфінгу інтернету). Модель iPad Pro 2022 – відмінний та дуже корисний подарунок для людини будь-якого віку та захоплення.

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ