Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Плей-оф ЧС-2014. Швеція-Португалія: 2:4 на користь Роналду. Відео

Збірна Португалії, здолавши і у другому матчі команду Швеції, пробилась на бразильський Мундіаль, пише Футбол 24.

До 15 хвилини гра проходила досить спокійно, і жодна з команд не збиралась форсувати подій. Першими ж прокинулись португальці. Моутінью навісив зі штрафного, а Бруну Алвеш завдав класний удар головою, однак господарів виручив Іссаксон. Ще один небезпечний момент "команди обраних" завершився потужним ударом Роналду, втім шкіряна куля по-зрадницьки пролетіла вище воріт. Шведи у першій половині гри відповіли лише небезпечним дальнім ударом Чельстрема, з яким впорався Патрісіу.

А вже на старті другого тайму підопічні Хамрена втратили фантастичну нагоду, щоб відкрити рахунок. Ібрагімовіч пройшов по фланзі та віддав на Ларссона, який з кількох метрів не зумів переграти Патрісіу. "Не забиваєш ти - забивають тобі" - це футбольне правило спрацювало на 50 хвилині зустрічі. Моутінью шикарною передачею вивів Роналду на вільний простір, а той завдав невідпорний удар у дальній кут. Шведи зуміли відігратись на 68 хвилині. Чельстрем виконав передачу з кутового, а вище всіх вистрибнув Ібрагімовіч, який головою пробив без шансів для воротаря. Ну а вже через чотири хвилини Златан подарував своїм уболівальникам надію, відзначившись потужним ударом зі штрафного. Однак, це був вечір Роналду та Португалії. Впродовж трьох хвилин Кріштіану реалізував два виходи на побачення з воротарем, і вивів свою збірну на чемпіонат світу.

Швеція - Португалія (0:1) - 2:3

Голи: Ібрагімовіч, 68, 72 - Роналду, 50, 77, 79

Склади команд:

Швеція: Ісаксон, Лустіг, Нільссон, Ольссон, Антонссон, Ельм (Свенссон, 46), Ларссон (Герндт, 90), Чельстрем, Качанікліч (Дурмаз, 82), Ібрагімовіч, Ельмандер

Португалія: Патрісіу, Бруну Алвеш, Пепе, Коентрау (Антуньєш, 52), Перейра, Велозу, Моутінью, Мейрелеш (Карвальйо, 74), Нані, Роналду, Алмейда (Кошта, 82)

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ