Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцією складено 10 протоколів, — Орест Олеськів про перевірки транспорту

Протягом червня-липня моніторингові групи провели 270 перевірок транспорту. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту, протягом останніх двох місяців моніторингові групи, які перевіряють дотримання карантинних заходів у транспорті, здійснили 270 перевірок. Зокрема працює 3 моніторингові групи від управління транспорту ЛМР і 5 груп від ЛКП «Львівелектротранс».

«У червні провели 180 перевірок. Поліцією складено 10 протоколів та проведено роз’яснювальну роботу. У липні проведено 90 перевірок»,— повідомив Орест Олеськів .

Нагадаємо, у Львові створені мобільні групи, які перевіряють дотримання карантинних заходів у місті. Зокрема, за участю представників патрульної поліції, Укртрансбезпеки і управління транспорту ЛМР та моніторингових груп ЛКП «Львівелектротранс» проводиться перевірка дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті. При перевезенні стоячих пасажирів, відсутності засобів індивідуального захисту як у пасажирів, так і у водія, поліція складає акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом в розмірі від 17 до 34 тис грн для водія, і від 34 до 170 тис грн — для перевізника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ