Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Поліція просить учасників Форуму видавців повідомляти про підозрілі предмети

Працівники Головного управління Національної поліції у Львівській області нагадують про правила безпеки під час проведення 23 міжнародного книжкового «Форуму видавців – 2016». Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

У період з 15 до 18 вересня у Львові проходитиме 23-й міжнародний книжковий «Форум видавців - 2016». Основні заходи відбуватимуться у Палаці мистецтв по вулиці Коперніка.

До уваги відвідувачів Форуму видавців! Звертайте увагу на небезпечні та підозрілі предмети, які мають з собою інші відвідувачі, або які залишені без нагляду. У випадку виявлення таких предметів:

-         негайно сповістіть про знахідку працівників поліції;

-         в жодному випадку не торкайтесь виявлених предметів, не порушуйте цілісності упакування, не переміщайте, не смикайте і не намагайтесь самостійно знешкодити їх;

-         обмежте доступ до небезпечних предметів інших осіб, у першу чергу дітей, а також домашніх тварин;

-         постарайтесь зробити так, аби інші люди відійшли якомога далі від небезпечної знахідки;

-         не користуйтесь відкритими джерелами вогню поблизу виявлених предметів, не куріть біля них;

-         зафіксуйте точний час виявлення предмета.

Пам’ятайте: зовнішній вигляд предмета може приховувати його справжнєпризначення. Як маскування для вибухових пристроїв зловмисники можутьвикористовувати сумки, пакети, коробки, згортки, іграшки.

Також необхідно звертати увагу на людей або на групи осіб, чий зовнішній вигляд чи нетипова поведінка викликають підозру. При виявленні таких людей, негайно повідомте про це поліцейських.

Про виявлених підозрілих осіб або небезпечні предмети повідомляйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь безпосередньо до поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ