Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція затримала двох американців, які по черезі стріляли один в одного у бронежилетах

В американському штаті Арканзас поліція затримала двох чоловіків, які будучи у нетверезому стані, по черзі одягали куленепробивний жилет і стріляли один в одного. Про це пише Громадське.

Інцидент стався 31 березня: поліція з'ясувала, що 50-річний Чарльз Юджин Ферріс випивав разом з 36-річним Крістофером Хіксом у себе вдома.

Під час відпочинку Ферріс одягнув бронежилет і попросив Хікса вистрілити в нього з рушниці. Куля пройшла крізь захист і залишила на його грудях синець.

Потім він передав жилет другові і вистрілив 5 разів йому у спину. Кулі не пробили матеріал, але залишили на спині Хікса синці. Через кілька днів Ферріс поскаржився дружині на біль в грудях, тож вона порадила йому звернутись до лікаря.

Коли чоловік прийшов у лікарню, він розповів медикам вигадану історію про перестрілку, під час якої він нібито отримав синці. Але згодом дружина Ферріса сама приїхала до лікарів і розповіла їм справжню версію отримання поранень чоловіком.

Лікарі у свою чергу повідомили про інцидент поліції, яка затримала чоловіків. Ферріс зізнався, що вигадав історію, щоб його друг Хікс уникнув покарання.

Ферріса і Хікса випустили з-під варти під заставу у сумі 5 тисяч доларів, слухання у їхній справі призначено на 13 травня.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ