Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посадовець придбав авто вартістю 950 тис. грн - заплатить штраф 1700 грн

19 вересня 2017 року Шевченківський районний суд м. Львова визнав винним директора ДП «Львівський радіоремонтний завод» у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на останнього стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень. Про це повідомила прес-служба Військової прокуратури Західного регіону України.

За несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані посадовця ДП «Львівський радіоремонтний завод» притягнуто до адміністративної відповідальності

Нагадуємо, що військовою прокуратурою Західного регіону України проведено вивчення додержання службовими особами державного підприємства «Львівський радіоремонтний завод» вимог Закону України «Про запобігання корупції».

Директор Львівського радіоремонтного заводу придбав авто вартістю 950 тис. грн

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено несвоєчасне повідомлення директором ДП «Львівський радіоремонтний завод» про суттєві зміни у майновому стані.

Установлено, що 13 травня 2017 року вказана посадова особа придбала автомобіль вартістю 950 тис грн.

У зв’язку з цим останній упродовж 10 діб мав повідомити НАЗК про суттєві зміни у майновому стані. Утім, повідомив про це тільки 29 липня поточного року, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ