Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Позики онлайн: де підібрати найкращого кредитора

Кожен може стикнутися з такою ситуацією, коли конче потрібно певну суму грошей, а до зарплати ще чекати і чекати.
Фото ілюстативне

Що робити в такому випадку? Позичати в колег чи друзів? Такий варіант хоч і реальний, однак не дуже то й хочеться когось напружувати власними фінансовими питаннями. Та існує інший вихід – кредитування в режимі «онлайн».

Зараз в Україні працює чимала кількість мікрофінансових організацій, де можна оформити кредит онлайн  всього в декілька кліків. Проте якщо людина з таким стикається вперше, іноді досить важко визначитись з конкретним кредитором. Саме тому в таких випадках на виручку спеціальні портали, де можна переглянути всі мфо україни, умови кредитування, які вони пропонують, та масу іншої корисної інформації. І головне – все це в одному місці, тобто відпадає необхідність шукати всі кредитні установи, переглядати їх вебсайти, витрачаючи на це немало дорогоцінного часу.

На якому порталі можна переглянути всі українські МФО

Одним з кращих сервісів, який містить дані про всі мікрофінансові установи України, є портал Krediti24, завдяки якому ви не тільки максимально оперативно оберете підхожого кредитора, але й дуже швидко оформите позику на вигідних для себе умовах.

Серед ключових переваг Krediti24 можна виокремити наступні:

  • Інтуїтивно зрозумілий сайт, яким зручно користуватися як на смартфоні, так і на ноутбуці;
  • Багатий каталог МФО, який щоразу поповнюється новими компаніями, - з детальною інформацією щодо установи, умов кредитування тощо;
  • На порталі представлена інформація тільки про перевірені та надійні кредитні установи, на яких можна без сумніву брати кредит онлайн без будь-яких ризиків;
  • Сервіс пропонує відвідувачам актуальні рейтинги МФО, які оновлюються на постійній основі, дані збираються з надійних джерел;
  • Krediti24 вирізняється і наявністю інформативного блога, де можна почитати багато тематичних статей, знайти корисні поради на кредитну тематику та безліч іншого контенту.

Коли у вас виникла необхідність максимально швидко взяти гроші в кредит, фінансові установи, що надають такі послуги в режимі «онлайн», - оптимальний варіант. Головне, чітко визначитись із кредитором, добре вивчити умови та іншу інформацію. А все це можна запросто зробити прямо на порталі Krediti24 – сервіс надає вичерпні дані щодо онлайн-МФО України, що значно полегшує та пришвидшує отримання позики - без необхідності відвідувати банківські установи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ