Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Праймеріз "Слуги народу" на голову Львівської ОТГ: як обрати свого кандидата

Протягом трьох днів кожен охочий може проголосувати за власного кандидата на праймеріз партії "Слуга народу" на місцевих виборах 2020 у Львові.

Це нетиповий етап передвиборчої кампанії для Львова, тож розповідаємо, як це працює та як обрати власного кандидата.

На початку праймеріз було оголошено імена трьох лідерів, що змагатимуться за кандидування на виборах голови Львівської ОТГ від "Слуги народу". Кожен мешканець може обрати власного фаворита, а переможець праймеріз стане офіційним кандидатом на виборах 2020. Претендентами стали Олег Береза, Тарас Кльофа та Юрій Холод. Щоправда, через підозру в зараженні на коронавірус вчора, 26 серпня, Юрій Холод оголосив, що наразі не братиме участі в праймеріз та очікуватиме на результати тесту на covid-19.

Для участі в голосуванні за двох інших претендентів необхідно перейти за цим посиланням та проголосувати за одного з них. На сторінці є біографічна довідка про кожного з кандидатів та базові тези із їхньої стратегії розвитку Львівської ОТГ.

Важливо, що для успішного голосування на праймеріз вам необхідно вказати реєстрацію (прописку) та зазначити на сайті відповідні дані разом із вашими актуальними контактами. Це потрібно, аби уникнути маніпуляцій чи штучних «накруток» під час голосування.

Голосувати можна протягом 3 днів починаючи з 26 серпня.

Коротко про кандидатів:

Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області, позафракційний депутат Львівської міської ради чинного скликання. Народився 15 березня 1975 року, кандидат наук з державного та регіонального управління, здобув ступінь магістра права у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. У минулому директор ЛКП "Львівелектротранс" та ЛКП "Львівавтодор".

Тарас Кльофа, полковник медичної служби, заступник начальника Центру з медичної частини у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові. За основним фахом лікар-уролог, кандидат медичних наук, позафракційний депутат Львівської міської ради 7 скликання. Народився 8 квітня 1974 року у Львові. Випускник Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Української військово-медичної академії. Магістр державного управління у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Учасник АТО, Заслужений лікар України, нагороджений орденом Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ