Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники Нацкорпусу звинуватили Садового в брехні

Представники Нацкорпусу оприлюднили звернення, в якому звинуватили міського голову Львова Анднрія Садового в брехні.

Як зазначили в Нацкорпусі, з початку безстрокової акції протесту на Площі Ринок проти активістів ведеться потужна інформаційна війна. ЗМІ Андрія Садового та можновладці цілеспрямовано поливають їх брудом. 

Учасники безстрокової акції під стінами Ратуші зазначають, що міський голова Львова вкотре відзначився нахабною брехнею на їх адресу: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/2237891999804933/

"Вважаємо за потрібне дати розлогу відповідь на потік маніпулятивних тез і просто нісенітниць від головного корупціонера міста.

  • Садовий та його медійна обслуга послідовно вішають на протестувальників ярлик "псевдоактивістів". Цей недолугий штамп вони вживають щоразу, коли йдеться про безстрокову акцію протесту під ЛМР.

Ми не псевдоактивісти, а громадськість Львова. Нам не байдуже, що Садовий та його кліка плюють на інтереси львів'ян, займаючись дерибаном і роздачею коштів міста невідомо-кому. Природно, що серед учасників акції багато ветеранів московсько-української війни із загостреним почуттям справедливості.

  • Поряд з цим міський голова таврує представників Національного Корпусу й інших громадських організацій "бандитами". Звісно, подібні пропагандистські штампи не мають нічого спільно з дійсністю. Ще більш абсурдно виглядають такі заяви Садового на фоні створення міською радою спільної робочої групи з протестувальниками. Виходить підлеглі головного корупціонера Львова офіційно ведуть діалог з "бандитами"?
  • Розповідаючи про "нечуваний бандитизм" протестувальників, Садовий вказує на сутичку біля входу до міської ради. Масмедіа міського голови з неабиякою старанністю створили ореол мученика навколо начебто "травмованого" поплічника мера Бойка. Щоправда, активісти Національного Корпусу за кілька годин після сутичок бачили "побитого" заступника Андрія Садового. Він жваво бігав коридорами міськради без жодних ознак важких ушкоджень, телефонуючи до шефа. На підтвердження цього у нас є відповідний відеоматеріал: https://drive.google.com/open…

Тож, мантри про "відбиту силезінку" Бойка вкрай сумнівні.

  • ЗМІ Садового зробили все, щоб представити події біля входу до Ратуші як "штурм міської ради". Насправді активісти лише прагнули реалізувати своє конституційне право на доступ до органу місцевого самоврядування. Але попри вимоги законодавства й рішення суду (ще 2017 року) львівські можновладці блокували можливість вільно відвідувати об'єкт власності громади.

Саме відверто неправомірні дії чиновників із перекриття входу до ЛМР спровокували сутички. В підсумку активісти Національного Корпусу реалізували своє конституційне право на доступ до органу самоврядування. Це аж ніяк не можна назвати "штурмом" чи правопорушенням.

  • Представники Національного Корпусу не чинили жодних неправомірних дій. Всупереч твердженням Садового, ми нікому не погрожували. Тим паче абсурдною фантазією мера є гонитва акивістів за вагітною співробітницею ЛМР.

Водночас цікавий висновок випливає зі слів начальника управління безпеки міста Юрія Діля. Він визнав, що під час сутичок в натовпі протестувальників знаходились співробітники муніципальної варти у цивільному. Тож, цілком вірогідно, що саме замасковані силовики на місці зумисно спричинили заворушення.

  • Нелегко коментувати феєричну ахінею Садового про існування "таємного зв'язку" між ГПУ, МВС і учасниками акції протесту. Станом на сьогодні четверо активістів Національного Корпусу отримали повістки від львівських "правоохоронців". Двоє з них взагалі не брали участі в акції протесту під час розблокування входу до міськради (!).

Тобто поліція виконує політичне замовлення проти опонентів мера. Дивовижним чином це сталося невдовзі після скарг Садового міністру Авакову на "безчинства" пасіонарних львів'ян.

  • Ще більш безглуздо виглядають закиди Садового Національному Корпусу в роботі на львівський БПП і персонально депутат політсили екс-президента Козловського.

Ми послідовно виступаємо проти проекту олігарха Порошенка і будь-яких його представників. Національний Корпус ніколи не виконував замовлень клептократичних кланів. Нас абсолютно не турбують особисті взаємини Садового з його недавнім приятелем і партнером Козловським. Ми прийшли відстоювати інтереси громади, на яку міському голові як і його "ворогам" з львівського БПП глибоко начхати.

  • Потоки жовчі проти активістів від Садового та його обслуги просто жалюгідні. 

Це вкотре доводить, що Львовом керує жалюгідний брехливий боягуз. Садовий спроможний лише обливати брудом громадських активістів на відстані. Головному корупціонеру міста навіть не вистачило мужності жодного разу вийти до протестувальників і поспілкуватись з ними.

  • Садовий боїться львів'ян, ховаючись за "Муніципальною вартою", поліцією та жінками. Не менший страх у нього викликає загроза втрати можливість грабувати місто.

Своїми жалюгідними медійними маніпуляціями Садовий хоче відволікти увагу громадськості від схем брутального розграбування міста та руйнівних наслідків його правління.
Зараз наприкінці каденції він хоче вкрасти все, що не встиг раніше. Тому клептократ дає волю своїй бандитській уяві.

Чи потрібен Львову такий міський голова?", - зазначено в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ