Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент СКУ пояснив, чому українці за кордоном і в Україні проголосували по-різному

Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод висловив свою думку щодо того, чому в першому турі виборів президента голосування громадян в Україні та за її межами принесло різні результати.

Про це пише Радіо Свобода.

"Більшість українців, які голосували за кордоном, розуміють, що обов’язки президента України насамперед зосереджені у сферах оборони, безпеки та зовнішньої політики. Вони також розуміють, що українці незадоволені швидкістю впровадження реформ в Україні, за які відповідає парламент і уряд України, а не президент", – відзначив Ґрод. 

"Ми всі разом протягом минулих п’яти років наполегливо працювали над консолідацією міжнародної підтримки України та збереженням санкцій проти Росії. Все, що було досягнуто, може зникнути дуже швидко", – попередив президент СКУ і нагадав, що українці цього року голосуватимуть двічі – "21 квітня, щоб обрати президента, який найкращим чином відповідатиме за оборону, безпеку та зовнішню політику країни, а потім 27 жовтня, щоб обрати найкращу політичну партію та депутатів для формування уряду і визначення економічного та інших напрямків внутрішньої політики".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ