Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Притулок для тварин "Милосердя" має шалені борги за комуналку і просить про допомогу небайдужих

Притулок для тварин "Милосердя", який розташований у Брюховичах під Львовом, має орієнтовно 200 тис. гривень боргів за комунальні послуги, які не може віддати і тому просить небайдужих громадян про допомогу.
Олімпійці Львівщини допомагали знайти дім безпритульним тваринкам. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це пишуть у фейсбук-сторінці притулку.

"Зима засипала нас не лише снігом, але і боргами, з якими ми не в силах впоратись.

Перетримки, лікування - найбільш коштовні послуги, без яких ми вже просто не можемо обійтися.  Щиро дякуємо тим добрим людям (перетримкам, клінікам - ЛКП "Лев", Евровет), які надають нам їх в борг, але так не може тривати вічно і борги все одно потрібно віддавати.  А їх назбиралось просто до відчаю багато - близько 200 тис. грн.

Ця сума просто непідйомна для нас. Ще одним неприємним сюрпризом став лист від Львівенергозбут про відключення світла у притулку через борг у розмірі 13 412 грн. Більшу частину суми для нас зібрали друзі притулку,  які регулярно допомагають нашим хвостикам, проте до повної суми ще не вистачає кількох тисяч, а без світла особливо взимку просто неможливо обійтися.   Електрика - це обігрівачі в  будинку, постачання води з допомогою насосу, та і освітлення території, адже після 17:00 в нас вже дуже темно.  Ми дуже просимо підтримати притулок.

Навіть 10 грн. - це вже допомога. Давайте разом подаруємо нашим собакам безпечне та сите життя, а тим, кому це необхідно ще й якісну ветеринарну допомогу, адже ці собаки не опинились під нашою опікою від хорошого життя", - йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанк 5168 7574 2086 3377  Сай Марина

Рахунок № UA 293257960000026000300205345

ГО “Львівське товариство захисту тварин”

0936587820 Наталія

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ