Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Письменниця з Луцька Надія Ковальчук презентуватиме для львів’ян свою книгу

Уже цієї неділі (9 червня) авторка з Луцька Надія Ковальчук презентуватиме у Львові свою дебютну віршовану збірку «Янголи ходять близько…».

Дійство відбудеться на площі Ринок у Львові у приміщенні Обласної бібліотеки ім. Р. Іваничука о 15.00

Широкому загалу письменниця відома більше як авторка творів для дітей. Адже 2016 року створила дитяче видавництво «Сни старого дуба», видала чотири книги: три авторські історії – «Краплинка», «Мій ангелик», «Білий кожушок» і «Біда навчить» Лесі Українки.

За два роки до війни знову почала писати вірші. А війна лише підсилила їх емоційно. Видати збірку спонукали підписники в соцмережах, запитуючи: «Ну коли вже можна придбати вашу книгу?..».

«Янголи ходять близько…» – перша поетична збірка Надії Ковальчук. До неї увійшло понад 80 віршів. Книжка умовно поділена на дві частини. У першій – вірші різної тематики. У другій частині вірші про війну, про наш біль… про віру і зневіру… про безмежну любов до рідної землі.

Справжньою окрасою книжки стали ілюстрації відомої української художниці Ольги Гайдамаки.

Спеціальною гостею заходу буде фіналістка голосу Країни, ведуча «Країна пісень» на UA:Суспільне – Іванка Червінська.

Надія Ковальчук: «Я мріяла про поетично-музичні зустрічі. Як на мене, ніщо так не пасує поезії, як музика. Тому, зазвичай, читаю свої вірші під мелодії. Давно слідкувала за творчістю Іванки Червінської. Це той випадок, коли врода і талант йдуть поряд. Я запропонувала Іванці творчу співпрацю, і вона погодилася. 

Дуже радію, що  після першої спільної презентації у Луцьку ми з нашим проєктом маємо змогу завітати до Львова й презентувати нашу збірку в бібліотеці на пл. Ринок – у серці славетного міста Лева».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ