Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Робота за кордоном - безліч цікавих вакансій на Razem

Переїхати в іншу країну - чи так це страшно

Багато українців різного віку емігрують за кордон з метою заробити пристойну суму грошей. Мотиви у всіх різні - хтось хоче накопичити кошти на давно заплановану поїздку або покупку, кому-то потрібні гроші, щоб розрахуватися з боргами або оплатити дороге лікування.

Асиміляція - це складний процес: не всі можуть швидко адаптуватися в нових умовах. Український менталітет відрізняється від світогляду поляків, чехів, німців. Але наші культури все одно багато в чому схожі, особливо якщо мова йде про Польщу.


Де представлена ​​хороша робота за кордоном - звичайно ж на Razem


Відразу варто уточнити, що це не агентство - вам не доведеться платити рекрутерам за їхні послуги. Це інформаційна площадка де представлена ​​різноманітна робота за кордоном. Сервіс розміщує оголошення виключно перевірених роботодавців з хорошою репутацією. Подивитися, які професії є найбільш затребуваними в тій чи іншій країні, можна безпосередньо на сайті. Але є, звичайно ж, універсальні галузі, які важливі всюди:

сфера виробництва і збуту;
сільське господарство, зокрема, фермерство;
медицина;
освіта.
Багатьох майбутніх іммігрантів турбує питання, чи є обов'язковим знання польської, німецької, чеської, англійської мов. Цей фактор не є вирішальним - навіть якщо у вас немає сертифіката про проходження курсів іноземної мови, це анітрохи вам не завадить влаштуватися. Головне - бажання і завзятість. Є, звичайно ж, спеціальності, які припускають певний рівень освіти. Але існує маса вакантних місць з досить лояльними умовами, де вас ніхто не запитає про диплом або який-небудь інший документ крім паспорту. Ви з легкістю знайдете безліч цікавих пропозицій. Але, для того щоб приступити до пошуку, спершу потрібно зареєструватися.


Швидка реєстрація на сайті Razem.work


Для початку вам потрібно буде ввести номер мобільного і вказати ваше місцезнаходження. Після того як особистий кабінет буде створений, слід перейти до заповнення анкети. Там досить багато питань, але всі вони зрозумілі - вам не доведеться думати над тим, як правильно відповісти: формулювання дуже прості. Але, тим не менш, відповідати потрібно вдумливо і вказувати тільки правдиві дані. На підставі ваших відповідей сайт підбере вам вакантні місця, які підійдуть по всім параметрам.

Сам реєстраційний процес не займе у вас більше півгодини, а результат перевершить всі ваші очікування. Незабаром в профілі ви побачите кількість запрошень. Підтримувати зв'язок із замовниками можна безпосередньо на самій платформі - це дуже зручно і практично.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ