Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Роботу електронного вступу у ВНЗ назвали незадовільною

Одним із пріоритетів підготовки до вступної кампанії 2017 року є вирішення проблеми незадовільної роботи ресурсу «Освіта всім», за допомогою якого абітурієнти подавали документи на вступ до вишів. Про це під час наради з ректорами ВНЗ щодо попередніх підсумків вступної кампанії 2016 року сказала міністр освіти і науки Лілія Гриневич, передає освітній портал.

“Ми добре розуміємо причини технічних проблем, що були цього року при подачі документів на вступ, і в нас є чітка візія того, як це можна вирішити”, - зазначила міністр.

За її словами, для цього планується організувати підвантаження на сайт атестатів про повну загальну середню освіту до початку офіційної подачі документів у виші.

Також буде збільшено кількість запасних серверів, що мають покращити роботу системи електронного вступу до вищих навчальних закладів.

Як відомо, учасники вступної кампанії цього року повідомляли про численні збої у роботі системи електронного подання документів до ВНЗ. У свою чергу, у Міністерстві освіти, посилаючись на статистичні дані, заперечували наявність проблем у роботі електронної системи подачі документів до вищих навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ