Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі, Тимошенко і нардепи таки їдуть до Перемишля

1/3
Третій президент Грузії, екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі виїхав із Ряшева в напрямку Перемишля. Про це у Facebook 10 вересня повідомив екс-нардеп Єгор Фірсов.

В автобусі з Саакашвілі також  група депутатів, які раніше прибули до Польщі для зустрічі з ним.

Раніше повідомлялося, що у Ряшеві Саакашвілі дасть прес-конференцію, однак його плани знову змінилися, і брифінгу не буде.

У Ряшеві в коментарі журналістам Саакашвілі заявив, що "плану Б" в нього немає на випадок, якщо його не впустять до України, а кордон він планує перетинати разом з сином. 

Як відомо, 10 вересня екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі плланує повернутися  в Україну через КПП "Краковець", де може відбутися його затримання: Грузія направила Україні вже третій запит про видачу свого колишнього президента.

Політик, за його ж словами, подорожує з українським паспортом, хоча президент Петро Порошенко у липні позбавив його громадянства України.

Зустрічати Саакашвілі на кордоні з Польщею планують представники "Руху нових сил", політики та активісти.

Близько 4 ночі з Варшави вирушив автобус з журналістами провідних ЗМІ, які будуть висвітлювати повернення Міхеіла Саакашвілі в Україну, сам політик планує їхати на пропускний пункт "Краковець" разом з ними.

pravda.com.ua

Фото - Єгора Фірсова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ