Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Садовий і «Свобода» ніяк не поділять бюджет розвитку Львова, який хочуть збільшити до 800 млн грн

Сьогодні, 5 квітня, під час сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий запропонував перенести розгляд питання про бюджет розвитку міста. Депутати 65 голосами це підтримали, – повідомив журналіст Гал-інфо.

 Як пояснив голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський, потрібно, щоб бюджет розвитку був збалансований в частині доходів і видатків.

За його словами, останню пропозицію, яку бюджетна комісія отримала від виконкому,означає збільшення бюджету розвитку до 800 млн грн.

Нагадаємо, що напередодні міський голова Львова Андрій Садовий з приводу запланованого розгляду на нинішній сесії Львівської міської ради питання бюджету розвитку Львова на 2012 рік заявив: «Я маю велику надію, що, врешті-решт депутатський корпус його затвердить. Правда, перед тим ми проведемо виконком і подамо вже більш уточнені цифри».

«Фактично, вже січень, лютий, березень, квітень – ми втратили», – наголосив міський голова. За його словами, якщо бюджет буде затверджено – роботи не розпочнуться з наступного дня. Як мінімум 45 днів будуть потрібні на проведення тендерів, ремонти можна буде проводити тільки з травня. «Занадто довго колеги ознайомлюються з матеріалами, хотілося би, щоб ми вже поставили крапку і рухалися вперед», – зазначив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ