Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий навчився ховатися, будучи абсолютно відкритим

Міський голова Львова Андрій Садовий не згодний із думкою аналітиків ГМ «ОПОРА», які зауважили, що виконком Львівської міської ради є дуже закритим і про нього практично відсутня інформація на офіційному сайті. Про це він заявив сьогодні, 8 жовтня, на брифінгу відповідаючи на запитання Гал-інфо.

«Когось із журналістів колись не запросили на засідання виконкому? Колись журналістам не дали ту чи іншу інформацію чи копію рішення? Якщо назвете хоч один факт – я готовий дебатувати. Не знаю, чи є десь ще така відкритість, як у нас», – сказав міський голова.

Нагадаємо, як зазначила аналітик ОПОРИ Ірина Швець, попри комунікацію із ЗМІ Садовий все ж не виконує норму закону, щодо щорічного звітування перед громадою.

«Найбільше запитань викликав виконком ЛМР, адже жодної інформації про нього не вдалося знайти, тому неможливо зрозуміти, чим він займається. Також залишаються не оприлюдненими рішення, які приймають на виконкомі, зокрема рішення, які стосуються результатів відчуження комунального майна, виконання бюджету тощо», - розповіла 4 жовтня, під час прес-конференції, Ірина Швець.

За словами Садового, юридичне управління ЛМР спільно з керуючою справами виконкому Мартою Литвинюк зв’яжуться з громадськими активістами, щоб вивчити їхні зауваження.

Чит. також: «У публічності місцевої влади Івано-Франківськ та Луцьк випередили Львів, - дослідження»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ