Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий вважає, що Свистун на своїй посаді дуже якісно працює

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що в умовах, які зараз склались навколо ситуації з розкраданням комунального майна Львова, Інна Свистун начальник управління комунальної власності Львівської міської ради, дуже якісно працює. Про це йдеться у повідомленні ЛМР.

"Я вважаю, що Інна Свистун на своїй посаді дуже якісно працює і з її приходом на цю посаду порядку стало набагато більше, робота стала відкритою та прозорою. Тому до Інни Свистун у мене зауважень немає і вона, до речі, є одна з тих, хто в першу чергу в межах робочого дня знаходить час, щоб займатися питаннями повернення комунального майна.

Я переконаний, що ми все повернемо і не дамо нічого вкрасти. Так, розслідування буде тривалим, але ми це зробимо, адже це майно громади міста Львова, а не когось особисто», - зазначив Андрій Садовий.

Як повідомляло Гал-інфо, станом на сьогодні встановлено, що до незаконного відчуження 25 об'єктів комунального майна Львівської міської ради причетні п'ятеро осіб. Двох із них, мешканців Луганської області, вчора затримали правоохоронці. 

Нагадаємо, 29 травня у Львові відбулась акція протесту проти діяльності на керівній посаді Інни Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ