Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Селяни пікетували Дрогобицьку РДА

Учора, 18 червня, жителі сіл Волоща, Грушів, Тинів і Зади Дрогобицького району Львівської області, які постраждали від буревію 9 червня, пікетували Дрогобицьку райдержадміністрацію з вимогою виплатити компенсацію за завдані стихією збитки.Пікетувальників підтримали депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Задорожний, депутати-свободівці Дрогобицької районної та міської рад,Трускавецької міської ради. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Учасники акції протесту тримали плакати: «Влада покинула селян напризволяще», «Сендак – у відставку!». За словами селян, сьогодні їм пообіцяли виплатити по 500 гривень, але вони відмовляються брати ці гроші і вимагатимуть по 5 тисяч на відновлення покрівель.

Керівництво райдержадміністрації проігнорувало акцію протесту – до пікетувальників не вийшов ні голова РДА, ні його заступники.

Селяни передали лист із вимогами до адміністрації і попередили владу, що чекатимуть на реакцію до четверга, а потім знову вийдуть під стіни РДА. І якщо цього разу протестували переважно жінки, бо чоловіки зайняті ремонтом дахів, то наступного разу до них приєднаються чоловіки.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ