Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сервісні центри МВС на Львівщині запрошують на стажування

На Львівщині оголошено набір на стажування у 8 сервісних центрах МВС. Після стажування кращі випускники зможуть взяти участь у конкурсах на заміщення вакантних посад у цих установах. Про це сьогодні, 26 липня, на брифінгу повідомив Ярослав Альохін, провідний спеціаліст сектору персоналу та зв’язків з громадськістю РСЦ МВС у Львівській області, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами, такі стажування вже відбулись у Києві, Київській та Дніпропетровській областях.

"З 25 липня до 4 серпня оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС у Львівській області. Для того, щоб взяти участь у стажуванні, потрібно заповнити анкету сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Після обробки усіх анкет 200 учасників буде запрошено на співбесіду. Після співбесіди залишаться 40 кращих, які мають пройти спеціальне навчання, яке триватиме із 5 вересня до 7 жовтня.

Важливо наголосити, що в анкеті можна вказати, у якому саме сервісному центрі області людина хоче проходити стажування", - розповів  Ярослав Альохін.

Ірина Геналь, куратор програми стажування у Львівській області, пояснила, які вимоги до кандидатів передбачені.

"Перш за все це досягнути 18 років, також вища освіта (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра, спеціаліста) та відсутність судимості", - зазначила Ірина Геналь.

За її словами, навчання відбуватимуться із понеділка по суботу із 09:00-18:30. Також якщо стажер пропустив 10% занять, він автоматично покидає навчання.

"Мета стажування відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів - талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію, прагнуть стати частиною реформи та надавати якісні послуги громадянам.

Стажування матиме декілька етапів - теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Після закінчення стажування найкращі стажери отримають сертифікати і будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад разом з працівниками сервісних центрів, які зараз працюють на цих посадах.

Адміністратор сервісного центру - посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше", - додав Ярослав Альохін.

Нагадаємо, перший сервісний центр нового зразка МВС вже розпочав свою роботу 12 липня у Києві. За рік сервісні центри нового зразка відкриються по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ