Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сервісний центр МВС запрацював у Старому Самборі

У Львівській області розпочав свою роботу територіальний сервісний центр 4648, який знаходиться у Старому Самборі. Відтак, на Львівщині тепер діють вісім сервісних центрів МВС. Про це повідомили у Секторі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

«Минулого тижня у тестовому режимі запрацював територіальний сервісний центр 4648 у Старому Самборі. Впродовж декількох днів його роботу було налагоджено і тепер він працює на повну силу. Запрошуємо мешканців Старосамбірщини, а також інших міст звертатись у цей сервісний центр, адже територіальні сервісні центри працюють у режимі єдиного вікна, тобто послуги можна отримати незалежно від місця проживання.

Хочу наголосити, що ми відкриті до діалогу та співпраці, і у випадку, якщо клієнти центру побачать якісь недоліки або ж матимуть пропозиції стосовно діяльності установи, вони можуть звертатись до керівника даного сервісного центру, яким, до речі, став Василь Євгенович Солтис, або ж дзвонити на гарячу лінію за номером: 255-62-72/74»,- зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Тепер у Львівській області діють вісім територіальних сервісних центрів, які знаходяться за адресами: Львів, вул. Д. Апостола, 11; Дрогобич, вул. Трускавецька, 64; Золочів, вул. Львівська, 50; Самбір, вул. Східна, 216; Стрий, вул. Коссака, 11; Червоноград, вул. Козацька, 2; Новояворівськ, вул. Зелена, 3; Старосамбірський р-н с. Стрільбичі, вул. Яблунева,1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ