Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесію Львівської міськради довелось перенести

Сьогодні, 22 грудня, секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило оголосив перерву у роботі сесії. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За його словами, немає консенсусу в питанні, з якими сьогодні у міську раду прийшли пікетувальники. Вони вимагали недопустити початку роботи сміттєсортувального комплексу у мікрорайоні Рясне.

Активісти та молодики у спортивних костюмах заблокували трибуну. Після обідньої перерви сесія ніяк не розпочиналася. За час обіду депутати повинні були напрацювати проект рішення, який вимагала громада.

Зрештою, до людей вийшов Анатолій Забарило та повідомив, що в роботі сесії оголосили перерву до наступного тижня через відсутність консенсусу.

Також він повідомив, що створено робочу групу, яку очолив мер Львова Андрій Садовий та до якої увійшли представники громадськості. Ця група має напрацювати відповідний проект рішення, який буде усіх влаштовувати.

Пікетувальники були незадоволені таким рішенням і заявили, що вони йдуть до заводу "Сільмашу" та продовжать перекривати дорогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ