Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скільки часу займе підготовка до ЗНО по математиці? Як зрозуміти, що вашій дитині потрібна допомога?

Математика – складна багатогалузева наука, яка вимагає логіко-аналітичного складу мислення та високого рівня інтелекту. Різнорівневі типи задач та рівнянь передбачають практичний підхід у їх вивченні, багаторазове виконання подібних завдань.

Школяреві потрібно чимало часу та зусиль для якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. У середньому фахівці радять готуватися 2-2,5 роки.

Однак до ЗНО 2020 залишилося не так багато часу. Учням 11-х класів варто сконцентруватися на найважчих темах. Осягнути деякі розділи самостійно виявляється практично неможливим. Дитина потребує ґрунтовного пояснення педагога.

З 2021 року незалежне тестування з математики стане дворівневим та обов’язковим для усіх випускників шкіл, у тому числі охочих вступати на гуманітарні спеціальності. Останні складатимуть тести рівня стандарту для зарахування оцінки як результату державної підсумкової атестації.

Розібратися із труднощами підготовки допоможе хороший репетитор. Математика у м. Полтава має середній рівень викладання.

З якими проблемами стикається старшокласник при вивченні математики?

Програма незалежного оцінювання результатів навчання включає наступні розділи: «Числа і вирази», «Рівняння, нерівності та їх системи», «Функції», «Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей, математичної статистики», «Планіметрія», «Стереометрія». Алгебра і геометрія містять досить складні завдання із доведення тотожностей, розв’язання тригонометричних, логарифмічних, показникових, раціональних, ірраціональних рівнянь, нерівностей першого та другого степенів, задач на арифметичну та геометричну прогресії, планіметричних задач, дослідження періодичності функцій, знаходження похідних тощо.

Кожен розділ охоплює понад 10 тем. Досконало вивчити такий об’ємний предмет самотужки надзвичайно важко. Чимало завдань потребують зразків та детального роз’яснення усіх етапів рішення.

Шкільний урок значно обмежений у часі. Учитель не встигає належним чином пояснити матеріал, надати повноцінні приклади виконання завдань та опитати увесь клас. Нерозуміння конкретних тем та прогалини у знаннях накопичуються, згодом учень втрачає мотивацію навчатися.

Надійний вихід школярів – репетитор математики у м. Полтава.

Які переваги має підготовка до ЗНО з репетитором математики?

Приватні заняття розробляються з урахуванням індивідуальних особливостей пам’яті та уваги учня, домінування логічного чи образного типу мислення, мети та часових рамок підготовки. Викладач комбінує різні прогресивні методи навчання, намагаючись максимально зацікавити школяра.

Уроки проходять у комфортній атмосфері, зручний час та цілковито відповідають запитам офіційної програми ЗНО з математики.

Досвід та педагогічний стаж впливають на якість послуг, які пропонує у м. Полтава репетитор математики. Ціни на заняття відносно помірні. Вартість визначається інтенсивністю та інформаційною насиченістю підготовчого процесу. Ціна становить в середньому 100-250 грн/урок.

Заняття з репетитором відзначаються безліччю переваг:

· професійний супровід навчання;

· індивідуальна навчальна програма;

· негайне виправлення помилок;

· усунення прогалин у засвоєнні шкільного курсу;

· поглиблене вивчення для охочих;

· забезпечення якісними підручниками та практичними матеріалами

На що звертати увагу під час вибору репетитора?

У спробах підібрати для своєї дитини професіонала радимо сміливо користуватися онлайн платформами пошуку приватного педагога. У пошуковому рядку google можна вписати запит на зразок «Полтава репетитор ЗНО математика». А далі заходити на сайти та знайомитись з анкетами викладачів.

У першу чергу зважайте на рейтинг учителя, який формується за відгуками попередніх учнів та їх батьків. Далі – на рівні та різноманітність підготовчих програм та методів викладання. Не на останньому місці – тривалість практичної роботи, педагогічного стажу, наявність доказів підвищення кваліфікації, виняткових професійних досягнень.

Статтю написав учитель та репетитор математики Володимир К.

Репетитори з усієї України: https://buki.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ