Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Skype пояснив збій у роботі технічними неполадками

Сервіс текстових та відеоповідомлень Skype, що раптово припинив роботу сьогодні вранці по всьому світу, пояснив причину несправності технічними неполадками, - УНІАН.

Як повідомила компанія, технічному відділу вдалося знайти проблему в роботі месенджера, і зараз ведуться роботи з відновлення сервісу. "Ми працюємо над тим, щоб вирішити проблему, яка перешкоджає входу певних користувачів у сервіс Skype", - йдеться у повідомленні технічного відділу Skype.

Як уточнили в компанії, неполадки в роботі сервісу почалися в понеділок вранці, і відбиваються на роботі месенджера по всьому світу. "Користувачі можуть бути відключені від мережі, і не бачити свій статус", - уточнили в компанії.

Крім того, "користувачі відчувають проблеми при спробі зайти у свій обліковий запис Skype", - наголошується у повідомленні в блозі Skype. Ті, кому це вдається, не можуть здійснювати дзвінки, оскільки всі користувачі у контакт-листі відображаються як "Не в мережі", навіть якщо це не так. Повідомлення в Skype також не завжди доходять до адресатів, однак збій їх доставки спостерігається у невеликої кількості користувачів.

Про причини збою і терміни відновлення сервісу компанія наразі не повідомляє.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ