Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Служба у справах дітей Львівської ОВА та БФ «Рідні» підписали Меморандум про співпрацю

Як зазначили в пресслужбі ЛОДА, співпраця передбачає сталу підтримку зацікавлених осіб з питань усиновлення або прийому в сім’ю.

Служба у справах дітей Львівської ОВА разом із благодійним фондом «Рідні» планують реалізацію спільного проєкту адвокації прав дітей. Ініціатива передбачає надання інформаційної, юридичної та психологічної допомоги зацікавленим особам з питань, що стосуються усиновлення, опікунства, позбавлення батьківських прав, встановлення майбутнього місця проживання дітей та отримання статусів.

Зусилля об’єднали, щоб забезпечити майбутніх усиновлювачів експертним навчанням від фахівців, а також допомогти їм якісно підготуватися до батьківства

Довідково: 

Благодійний фонд «Рідні» працює в Україні з 2012 року.  Впродовж 10 років фонд втілює проєкти для дітей та сімей з вразливих категорій населення, підтримує два дитячі будинки сімейного типу у Львові, проводить профорієнтаційні та освітні програми для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Фонд також надавав інформаційну та психологічну підтримку у процесі усиновлення в межах роботи гарячої лінії.

Від початку повномасштабної війни, фонд системно підтримує дітей та сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ