Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сміттєпереробного заводу у Львові може не бути, - Олег Бота

У Львові сміттєпереробного заводу можу не бути. Про це у коментарі розповів експерт з охорони довкілля, екологічний аудитор та кандидат в депутати Львівської ОТГ від політичної партії “Слуга народу” Олег Бота.
Олег Бота

“Звичайно нульовий варіант розвитку подій не влаштовує ні мене, ні жодного мешканця Львова.  Ми вже бачили, до чого це призводить.  Місто, наскільки я знаю, планує встановити пост моніторингу на тому місці, в районі пластової 13, де планують побудувати сміттєпереробний завод. За результатами цього моніторингу буде зрозуміло, чи можливо там будувати таке підприємство. Також треба враховувати кумулятивний вплив,  який дають ТЕЦ і очисні споруди міста, які знаходяться в цьому районі, бо це такий промисловий район і він вже має своє навантаження.  Лише на підставі моніторингу можна буде остаточно вирішити, чи можна буде там будувати таке підприємство”, - зазначив Олег Бота. 

Нагадаємо, що 22 квітня Львівський окружний адміністративний суд прийняв ухвалу про закриття провадження щодо визнання протиправним рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва сміттєпереробного комплексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ