Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбулася зустріч Олега Синютки з членами Асоціації міст України

Сьогодні, 19 листопада, відбулася зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки з членами Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. В центрі зустрічі – питання виконання місцевих бюджетів Львівської області за 9 місяців поточного року та формування бюджету на 2019 рік.

Зокрема директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків ознайомив присутніх із виконанням загального фонду місцевих бюджетів за доходами у січні - вересні 2018 року,  аналізом надходжень загального фонду, виконанням окремих бюджетів за ПДФО та земельним податком, динамікою видатків місцевих бюджетів області та міжбюджетними трансфертами для Львівщини на 2019 рік.

Також директор департаменту фінансів розповів про особливості формування бюджету на 2019 рік, обсяги дотацій на 2019 рік за регіонами України та індекс податкоспроможності (ПДФО) місцевих бюджетів України на 2019 рік. Детальніше за посиланням

Окремо в межах засідання розглянули питання взаємодії органів місцевого самоврядування – членів РВ АМУ з правоохоронними органами.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка підвівши підсумки зустрічі наголосив на важливості гідного відзначення Дня Гідності та Свободи, а також 85-х роковин Голодомору в Україні.

«Дуже важливо пам’ятати та віддати належну увагу та шану родинам Героїв Небесної Сотні, а також тим хлопцям, які виборювали гідність та свободу на Майдані. Також надзвичайно важливим є вшанування пам’яті тисяч невинно убієнних у час Голодомору. До цих роковин у школах області проведуть уроки пам’яті, щоб вшанувати жертв та наголосити на важливості збереження історичної пам’яті молодому поколінню. Закликаю кожного у суботу, 24 листопада, о 16:00  годині запалили свічки у своїх оселях у пам’ять про жахливу трагедію українського народу»,  - наголосив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ