Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартап зі Львова Newoldstamp отримає американські інвестиції

Українська компанія Newoldstamp пройшла відбір до стартап-акселератора 500 startups – американського венчурного фонду, що інвестує у компанії на ранніх стадіях розвитку.
Newoldstamp

Участь у 500 startups допоможе українській команді отримати консультації всесвітньо відомих менторів для подальшого активного розвитку та виходу на нові ринки.

Загалом на участь у програмі претендували понад 2 000 стартапів з 74 країн. Лише 35 учасникам вдалося отримати місце у відомому каліфорнійському акселераторі та залучити інвестиції у розмірі $150 000 USD. Newoldstamp є єдиною українською компанією, що пройшла цьогорічний відбір.

«Чотири місяці у Сан-Франциско сприятимуть пошуку потрібних контактів для успішного масштабування продукту на ринку, а також допоможуть вивести бізнес на новий рівень. Впевнений, що з допомогою експертів з 500 startups ми зможемо донести важливість використання інтерактивного email-підпису як маркетингового каналу у компаніях по всьому світу. Інвестовані кошти плануємо витратити насамперед на подальший розвиток, вдосконалення сервісу та розширення команди фахівців» – зазначає засновник Newoldstamp Володимир Заставний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ