Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартував третій набір на курс «EcoSpeak – професійна англійська»

15 листопада, стартувала реєстрація на третій навчальний курс «EcoSpeak – професійна англійська».

На початку вересня команда екологів Асоціації «ЕКО кластер»  спільно із Школою бізнес-англійської «Bee for Biz» у співпраці з Асоціацією професіоналів довкілля (PAEW)  оголошувала про старт реєстрації на курс «EcoSpeak – професійна англійська». 20 учасників зі всієї України вже проходять навчання, покращують свої знання англійської мови у сфері екології і діляться враженнями про курс на сторінці Еко кластеру.

«Участь у навчальному курсі є хорошою нагодою інвестувати у розвиток персональних комунікаційних навичок англійською мовою. Ефективна комунікація є ключовим елементом успіху в багатьох сферах життя, особливо в професійній діяльності та міжнародних відносинах», - наголосив голова Асоціації «ЕКО кластер» Олег Бота.

Нагадаємо, що навчальний курс «EcoSpeak -професійна англійська», створений за рекомендаціями українських екологів, які щодня спілкуються з іноземною спільнотою на екологічну тематику.

Дізнатись про теми, вартість чи зареєструватись на наступний курс, старт якого заплановано на 5 грудня можна за посиланням: https://eco-cluster.org/english-for-eco/

Англійська мова завжди була та залишається мовою ділового світу, а професійна англійська мова – це просування кар’єрними сходами, впевненість та співпраця з іноземними партнерами, розширення горизонтів щодо інновацій, технологій, знань та досвіду.

Вивчайте професійну англійську і стежте за перебігом навчального процесу та за екологічними новинами на телеграм каналі: https://t.me/EnvRespBusiness

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ