Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стажери сервісних центрів МВС Львівщини пішли на практику

Від сьогодні стажери сервісних центрів МВС у Львівській області розпочали практичні заняття після двотижневого теоретичного курсу. Усе, чого вони навчились, тепер зможуть застосувати безпосередньо у роботі з клієнтами територіальних сервісних центрів МВС. Повідомив сектор персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

«Наші стажери направлені до сервісних центрів області, відповідно до їхніх побажань, які вони вказували у своїх анкетах. Найбільше стажерів залишилось у львівському сервісному центрі МВС. Кожен з учасників Програми стажування пройде усі ланки діяльності територіального сервісного центру починаючи від стійки рецепції, де здійснюється консультація та початкова робота з клієнтами, і закінчуючи екзаменаційною та реєстраційною роботою, а також експертним оглядом транспорту. Впродовж чотирьох тижнів з ними працюватимуть ментори, які навчатимуть їх та допомагатимуть у роботі. А наприкінці кожного дня стажування ми будемо збиратись разом та обговорювати усі нюанси та незрозумілі аспекти»,- розповідає Ірина Геналь, куратор Програми стажування у сервісних центрах МВС у Львівській області.

Зауважимо, що самі стажери, за словами менторів, проявляють дуже великий інтерес та зацікавленість у роботі.

«Звісно, з початку в них дещо не вдається. Є речі,  які важко зрозуміти чи запам’ятати в теорії, і лише практика зможе їм у цьому допомогти. Їхня мотивація до роботи просто феноменальна тому кожен зі стажерів отримує від нас позитивні оцінки. Також варто додати, що як і ми оцінюємо стажерів, так само і стажери оцінюють нас. Тому мусимо викладатись на повну, щоб якомога якісніше навчити цих молодих людей»,- розповідають ментори Програми стажування у сервісних центрах МВС.

Нагадаємо, що Програма стажувань повинна допомогти відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію, прагнуть стати частиною реформи та надавати якісні послуги громадянам.

Стажування проводиться на посаду адміністратора – це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платнею від 6 тисяч грн. Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше.

Стажування складається із двох етапів: теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС.

Після закінчення стажування найкращі стажери отримають сертифікати і будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад адміністраторів територіальних сервісних центрів МВС.

Сервісні центри МВС нового зразка – це якісно новий підхід до надання послуг, сучасні технології, нові принципи роботи та спеціально підготовлені, кваліфіковані кадри.

Нагадаємо, що перший сервісний центр нового зразка МВС вже розпочав свою роботу 12 липня у Києві. За рік сервісні центри нового зразка відкриються у всіх областях Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ