Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд відмовив захисту Януковича в закритті справи "Межигір'я"

Вищий антикорупційний суд відмовив захисту експрезидента України Віктора Януковича в поверненні детективу НАБУ клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу та закриття провадження у справі про привласнення Межигір'я.
Фото з Цензор.НЕТ.

Про це інформує УНН.

“У задоволенні клопотання захисту про закриття провадження та повернення клопотання про обрання запобіжного заходу відмовити”, — сказала суддя.

Так, суд продовжив засідання щодо обрання Януковичу запобіжного заходу.

Захист Януковича у суді 4 жовтня клопотав про повернення детективу НАБУ клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу та закриття провадження у справі про привласнення Межигір’я.

ВАКС 26 жовтня 2020 року відмовив у заочному арешті Януковича, через порушення умов досудового розслідування у справі щодо привласнення Межигір’я. Апеляційна палата ВАКС підтвердила відмову в заочному арешті колишнього президента України Віктора Януковича та його сина Олександра, оскільки слідство у справі щодо привласнення Межигір’я було зупинене.

А в 2021 році суд дозволив заочне розслідування щодо Януковича і його сина у справі Межигір’я.

Наприкінці липня цього року до ВАКС подали клопотання від НАБУ і САП про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою колишньому президенту Віктору Януковичу і його синові у справі щодо привласнення Межигір’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ