Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

"Тендерна мафія" добралася до Львівського геріатричного інтернату

.... Або - Продукти харчування у Львівський геріатричний інтернат постачатиме скандальна фірма

Йдеться про ТОВ ʺУкр-Галичʺ, яке упродовж останнього часу неодноразово фігурувало у публікаціях ЗМІ про тендерні махінації.

Як вбачається з відкритих джерел, Комунальний заклад Львівської обласної ради ʺЛьвівський геріатричний пансіонатʺ, директором якого є Модь Микола Іванович, протягом останніх місяців провів декілька відкритих торгів щодо закупівлі продуктів харчування, переможцями у яких було визначено ТОВ ʺУкр-Галичʺ.

Дані торги стосуються, зокрема, закупівель для утриманців закладу масла вершкового (з очікуваною вартістю 596 700,00 грн. з ПДВ), мороженої риби (680 000,00 грн. з ПДВ), курятини (230 000,00 грн. з ПДВ). Водночас єдиним конкурентом ТОВ ʺУкр-Галичʺ під час торгів був ФОП Цигилик Анатолій Степанович, що виступав як ʺтехнічнийʺ учасник - не завантажував повного пакету документів. Що свідчить про проведення геріатричним пансіонатом відкритих торгів щодо закупівель продуктів харчування із ʺлиповоюʺ конкуренцією.

Дата заснування ТОВ ʺУкр-Галичʺ, яке ʺв паріʺ з підприємцем Анатолієм Цигиликом упродовж останнього часу здобуло перемогу в кількох десятках тендерів, - 06.11.2020 року. Товариство зареєстровано за адресою : м. Львів, вул. Хвильового М., буд. 14, кв. 91. Його директор та бенефіціарний власник - Барнич Марія Йосипівна.

Зазначимо, що сайт ʺНаші грошіʺ названу фірму та пов'язаного з нею ФОПа Анатолія Цигилика називає ʺп'ятою генерацією одних і тих самих змовників на продуктових закупівляхʺ. Йдеться про публікації: ʺСтворена два місяці тому фірма продаватиме санаторію МВС дорогі овочі та фруктиʺ.

Гал-інфо про ТОВ ʺУкр-Галичʺ востаннє писало у публікації ʺУ Львові тендер інституту патології крові ʺрозпилялиʺ фірми з однаковими документамиʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ